Verleden Week ontstaat niet uit het niets. Het hele academiejaar lang ligt de organisatie in handen van verschillende werkgroepen. Wil jij weten welke werkgroepen er zijn en wat zij nu juist doen, dan kan je ze hier ontdekken!

Catering

Werkgroep Catering is het kloppend hart van de Verleden Week. Wij dragen immers het spijs en de drank aan. De ideale gelegenheid om op kracht te komen en te bonden met andere Verleden Wekers. Doorlopend is er koffie, water en bier aan de bar verkrijgbaar. Wij zijn steeds op zoek naar versterking van ons Bourgondisch team. Honger naar meer? Contacteer ons!

Logistiek

De werkgroep Logistiek zorgt voor de praktische ondersteuning van de Verleden Week. Een week lang nemen studenten geschiedenis de ruïnes van de Sint-Baafsabdij in en dit brengt een heuse logistieke uitdaging met zich mee. Welk materiaal hebben we nodig? Hoe geraakt het benodigde materiaal op de juiste plaats? Hoe zorgen we ervoor dat alles vlot verloopt? De WG logistiek zorgt ervoor dat alles in goede banen geleid wordt en bij vragen van technische aard kunnen jullie steeds bij ons terecht! We zoeken nog mensen met spierballen om ons team te *versterken* (geddit?), dus ben jij een kei in dingen regelen? Stuur ons even een mailtje!

Sociale zaken

Sociale Zaken doet aan sfeerbeheer: wij garanderen het interactieve en sociale aspect van Verleden Week! Een grote groep mensen komt namelijk samen: studenten, docenten, buurtbewoners, … Sociale Zaken creëert mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen en oude vriendschapsbanden aan te halen. Daarom spitsen we ons toe op de organisatie van cohesie-bevorderende activiteiten zoals de organisatie van een midweekfuif tot kleinere, sportieve en culturele randactiviteiten. In onze bar kan je even pauze nemen van het harde labeur en bijpraten. Ons departement garandeert sfeer! Aansluiten?

Communicatie

Het communicatieteam is de propagandadienst van Verleden Week. Iedereen moet en zal het geweten hebben! Want als er een boom omvalt recht voor het Industriemuseum en er werd niet over bericht, is die boom dan gevallen? Het team communicatie denkt van niet. Wij staan eveneens paraat om alle vragen over Verleden Week te beantwoorden en om communicatieve kwaaltjes te verhelpen. Stuur ons een berichtje via de FB-pagina van Verleden Week, mail ons, laat ons vlug iets weten. Wij zijn er.