Welkom bij Tijdreisbureau Le Gand Tour! Bij ons boek je historische reizen en gidsen met eeuwenlange ervaring. We kampen momenteel met een personeelstekort (overigens ontkennen we ten stelligste dat zich tijdreisgerelateerde ongevallen hebben voorgedaan) en zoeken creatieve jobstudenten. Wil je in de voetsporen treden van Gentse wereldreizigers, en heb je het lef om het bronnenmateriaal dat deze illustere voorgangers ons hebben nagelaten uit te pluizen? Dan zoeken we JOU! Je taakomschrijving is het ontwerpen van tijdreisadviezen op maat voor de moderne - maar historisch bewuste - Gentenaar. Schrijf je nu in voor vroegboekkorting! Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

Dit atelier richt zich op de geschiedenis en ontwikkeling van het toerisme van de Middeleeuwen tot gisteren. Ons doel is het tot stand brengen van een kiosk in het Industriemuseum tijdens Verleden Week, inclusief wereldkaart en reisbrochures vol met historische bestemmingsinformatie, reviews en suggesties voor lokale gidsen.

Max. aantal studenten: 25

Team: Amber Brüsewitz, Anne-Laure Van Bruaene, Frank Cotman, Koenraad Verboven, Gert Huskens, Bart D’hondt, Arjan Zuiderhoek, Toon Bongers, René Vermeir

Contact: amber.brusewitz@ugent.be